Yogasmycken – Välja sten

Energierna i stenar och kristaller påverkar dig. Använd yogasmycken och energismycken med de stenar som stärker dig mest. Låt hjärtat leda dig till rätt sten, det ögat gillar vill kroppen bära.

yogasmycken
Yogaarmband Calm 499 kr

Lapis lazuli bidrar till total medvetenhet och håller dig lugn och balanserad. Den öppnar upp till medialitet och hjälper dig vid depression. Lägger du lapis lazuli över tredje ögat (pannchakra) underlättar den meditation. Den ger andlig insikt, mod, styrka och klarhet, samt ökar koncentrationen.
Hematit hjälper dig att bryta dåliga vanor. Hematit kallas även intellektets eller sinnets sten. Den kan ha en lugnande, avstressande effekt. Hematit står också för balans mellan yin och yang, manligt och kvinnligt. Stenen skänker bäraren mod, lugn och tillit.
Kvarts hjälper dig till klarhet och förmåga att se saker för vad de är.

Vill du köpa ett yogaarmband för lugn och balans, klicka här »

yogasmycken_armband
Yogaarmband Clear 499 kr

 

Yogaarmband – Behöver du en nystart, energi att börja om?

Jaspis har förknippats med magiska krafter i så gott som alla kulturer. Stenen som påverkar ditt baschakra  ger dig en känsla av balans, stillhet och trygghet i vardagen. Jaspis påminner dig om att vi inte finns bara för vår egen skull. Den motverkar stress, negativa attityder och hjälper dig att bryta gamla mönster.
Jade som är en skyddande och helande lyckosten drar till sig pengar, kärlek och kan ge framgång i affärer. Stenen symboliserar även visdom och frid, skönhet, stillhet och harmoni.
Hematit hjälper dig att bryta dåliga vanor (när sådana finns). Hematit kallas intellektets eller sinnets sten. Den kan ha en lugnande och avstressande effekt. Hematit står också för balans mellan yin och yang, manligt och kvinnligt. Stenen skänker Dig som bärare mod, lugn och tillit.
Kvarts hjälper dig till klarhet och förmåga att se saker för vad de är.

Vill du köpa ett yogaarmband för Nystart, balans och tur, klicka här »

Kommentera