Härlig är jorden.. och kraftfull. Ta hand om den och dig själv. Gå varsamt genom livet så du inte missar det som händer. Livet pågår nu! ❤️

Smycken med kraft

Du har det inom dig.

Balansera kroppen med ett handgjort energismycke. Med kristaller och ädelstenar utnyttjar du lättare din inre kraft. Enligt urgammal visdom har varje sten sin unika egenskap.
Välj det smycke som kan stötta dig i min webbshop My Karma. ❤️

Armband med hematit och lava
Affirmation: Jag önskar gudomligt skydd.

SatNam

Alla smycken från SatNam är designade och handgjorda av mig. Jag gör armband, halsband och knyter malas.
Jag kan knyta om din favoritmala om den går sönder. Här kan du läsas mer om reparation av smycken.

Du hittar en del av kollektionen från SatNam här.

Jag säljer även utvalda halsband och armband från ICON Design, MantraBand och Santai i webbshoppen.

ICON Design

ICON är ett svenskt varumärke, som grundades 2010. Kollektionen har en chic bohemisk touch och innehåller halsband med noggrant utvalda Buddha amuletter och vackra armband. De material som används i smyckena från ICON är läder, trä och halvädelstenar.

ICON har utvalda stenar samt vackra hängen i tenn.

MantraBand

Smycken från MantraBand är enkla, eleganta armband, ringar och halsband med ett upplyftande meddelande, för att främja en livsstil av optimism, positivitet och mindfulness. Använd ditt smycke från MantraBand varje dag som en daglig påminnelse, bekräftelse och inspiration. 

MantraBand gör armband, halsband och ringar med vackra mantran. Det är en värld av smycken för den som föredrar metall.

Santai

och så har vi Santai… with love from Bali ❤️

Santai smycken är handgjorda av hantverkare på Bali. Vi arbetar nära varandra för att ge dig unika delar, som vi hoppas kommer att ge dig en djupare personlig mening. Kanske fick du ett armband från någon som betyder ”allt” för dig. Eller kanske ger du dig själv ett halsband som en påminnelse om att vara den bästa versionen av dig själv – varje dag.
Enkla, handgjorda och vackra armband… with love from Bali ❤️

Du hittar min webbshop My Karma med yogasmycken och annat som vi yogisar gillar här.

Stenars magiska egenskaper

Stenar har olika vibrationer och avger en viss energi. När vi använder oss av stenar kan vi balansera, rena och ”heala” allt. Vi påverkas inte bara av stenarnas energier utan även färgen i stenen.

Om du går länge med en obalans i ditt inre sätter den sig i ditt chakra som i sin tur sänder ut detta i energikroppen, det vi kallar auran.

Om du inte får den balanserad så sitter den kvar och påverkar till slut även de inre organen i kroppen, som i sin tur kan påverka ditt humör och din sinnesstämning. Du kan läsa mer om stenars egenskaper här.

2 thoughts on “Yogasmycken, energi från jorden

  1. Hej fina Lotta! Jag hittade din underbara webbsida av en slump precis nu! Det fina armbandet som jag fick av dig när jag slutade på Connect sitter på min handled varje dag och jag tänker ofta på det du sa om balans i hjärta och sinne. Många kramar till dig!

Kommentera