Tips på ekologisk yogamatta med bra grepp

Den superfina yogamattan från Yogish Collective är miljövänlig och finns i fyra milda färger. Alla har Yogish Collectives egna monogram tryckt i en överdimensionerad storlek. Dessa lyxiga supermjuka yogamattor är tillverkade av naturgummi och har en mockayta som ger mattan ett fantastiskt grepp, och det förbättras ju mer du svettas. Du kan köpa denna yogamatta här. Yogish Collective har även en yogamatta med supergrepp, också gjord för svettiga pass. Ytan liknar den på Liforme-mattorna. Finns i härligt rosa och svart, klicka här för att komma till webbshoppen.

Tips på halkfri matta från JADE Yoga

Har du liksom jag letat efter en matta som du inte glider på? då har jag ett riktigt bra tips på matta.

Jag har äntligen hittat en ekologisk yogamatta där jag står kvar, även när jag svettas. Den heter Jade Harmony Professional, är lagom tung (2 kg) och lagom tjock. Jag står stadigt och glider inte.

Det är helt fantastiskt!

Jade Harmony Professional yogamatta recenseras här:

Den ekologiska yogamattan  hittar du på nya yogashopen My Karma.

Love and light!

Rengöring av JADE yogamatta: Det står på mattan att man ska använda ljummen tvållösning men jag har kört min i tvättmaskin på 30 grader med pyttelite såpa. Den blev jättebra! Sen kanske livslängden kortas något av den omilda behandlingen men det kan vara bra att känna till att det går.

Nice to know: JADE YOGA planterar ett träd för varje såld matta.

Kommentera