Äntligen har jag hittat tillbaka till London igen. Jag har en historia där från 90-talet då jag utbildade mig till frisör på Vidal Sassoon. Karriären som frisör blev dock snabbt övergående då det inte var lika inspirerande i Sverige som i London men idag ser det ut att vara ett ganska kul jobb. Och nu arbetar jag med ITsupport, det känns ju inte fullt lika kreativt men är kul.

I London finns ett klädföretag som tillverkar fantastiskt fina och lite exklusivare yogakläder, det heter Wellicious.

Tidigare har jag tränat i sport-bh, toppar och byxor från olika sportbutiker och vid löpning är det helt ok. Men när jag tränar yoga så tycker jag att kläderna känns lite för tighta, materialen syntetiska och inslagen av en och annan reflex stör mig. Jag vill både känna mig fin och inte störas av tighta sömmar. I yogan ska jag bara vara.

Därför är jag så glad över att ha hittat Wellicious som säljer Yoga, Pilates och Loungewear. Deras kläder är verkligen jättefina, de är etiskt tillverkade och lite dyrare men har perfekt passform och jättefina färger.

Höstens kollektion har precis kommit ut och jag har hittat några nya favoriter på webbshopen My Karma. Kolla in den snygga yogabyxan på bilden, visst är den fin. My Karma säljer även fantastiska yogamattor från JADE yoga. Den mattan måste du bara testa om du inte redan har gjort det.

Unna dig något nytt till hösten och köp snygga yogakläder. Det är du värd!

Namaste!

Nice to know: Wellicious donerar 5% av sin vinst varje år till välgörenhetsprojekt i Peru.

Kommentera