Det tror jag!  (och Lorna Byrne)

Energiarmband från Energy Muse 499 kr
Guardian Angel- Energiarmband från Energy Muse 499 kr

Det här visste du inte om änglar

Tro du på änglar? 81 procent amerikaner intygar att de gör det till en viss grad. 60 procent tror absolut på att änglar finns (studie vid Baylor universitet). Lorna Byrne (författare), som har kontakt med änglar sedan barnsben, vet att de är hennes bästa vänner.

 

1. Alla har en skyddsängel. Det spelar ingen roll vilken andlig trosuppfattning man har, eller om man tror på gud. Alla har en skyddsängel. Jag ser ljuset av var och ens skyddsängel och jag har aldrig mött någon utan en.

 

2. Skyddsängeln finns alltid där. Skyddsängeln finns där, även innan man blir till och även efter man lämnat jordelivet. Jag får ofta frågan om skyddsängeln finns i badrummet eller när vi älskar, och svaret är ja! Hur ensam man än kan känna sig, är vi aldrig det.

 

3. Allt vi behöver göra är att fråga. Människan har en fri vilja och den kan inte änglar lägga sig i. Vi behöver bara be vår skyddsängel om hjälp. Det kan vara vid bara ett tillfälle, men ställer man frågan så får vi svar.

 

4. Skyddsängeln låter andra änglar och själar hjälpa en. Skyddsängeln är själens portvakt. Vilken uppgift eller problem vi än har, finns där andar och änglar som kan hjälpa. Skyddsängeln kan också låta avlidna hjälpa en, kanske mormors ande kan vara till hjälp.

 

5. Din skyddsängel kan kommunicera med andras skyddsänglar. Problem med någon? Tvekan inför ett möte med andra? Be din skyddsängel ta ett snack med den andras skyddsängel.

 

6. Änglar kan framträda mänskligt för att föra fram ett budskap. Jag ser änglar hela tiden, med olika gudomliga uttryck. De kan visa sig feminint eller maskulint och kan ändras på eget bevåg. Vissa änglar har vingar, andra inte. De visar sig på ett sätt som ger bästa kommunikation. Moderskärlekens ängel är till exempel rund som solen och enormt stor. Hennes vingar omsluter henne, men öppnas likt en hönas fjädrar för de sina, och är alltid redo att omfamna dig.

 

7. Din skyddsängel älskar dig, Du är värdefull och alltid i första rummet för dem … ditt liv är ängelns omsorg och den gör allt för dig. Allt vi behöver göra är att fråga om hjälp.

Köp hennes bok ”Änglar i mitt hår”  här.

Köp en underbart armband från Energy Muse på My Karma.

Kommentera