Jag delar med glädje mina tips med likasinnade och andra nyfikna. Helst skriver jag om träning, och då främst yoga, meditation, ekologisk hudvård, god mat och önskeköp i allmänhet.

Jag heter Lotta, tränar Yin Yoga, Ashtanga, Embodied Flow och Embodied Yin.

Jag har en fantastisk man som heter Per, en underbar son som heter Hugo och två fina bonuskids. Vi bor på västkusten, nära havet och trivs med både hus och hem. Även om jag ständigt vill förnya både in- och utsida.

Vi har en tebutik i Stenungsund som heter Kaffe och Teboden och en nätbutik med te på www.etea.se. Jag driver en yogabutik som heter My Karma, designar malas som jag säljer där och på mässor som Yoga Games. Mer information om mina malas hittar du här, SatNam Yoga Jewelry. Och jag har en receptsida för detox på www.letsgodetox.se.

På dagtid arbetar jag som webbadministratör på Hogia.

Jag känner stor tacksamhet för min fina familj, vänner och livets alla möjligheter. Och vi har en underbar Golden Retriever, Messi som ger oss en bra anledning till uteliv.

Varför jag praktiserar yoga?

För att våga öppna mina sinnen för nya saker, en större medkänsla till mig själv och andra och se mig själv som en del av något större. Det kräver daglig praktik, en sadhana som inspirerar och är föränderlig, som livet.

Livet pågår nu, allt kan hända.

Maila mig på lotta.mattiasson(at)gmail.com

3 thoughts on “Om mig

 1. Hejsan!
  Har fastnat för ditt fragiliterecept men undrar hur stort man ska smeta ut smeten på bakplåtspappret och var i ugnen ska man placera bakplåten?
  Tacksam för svar.
  Hälsningar Marie

  1. Hej,
   Jag brukar tänka att den färdiga kakan ska delas i tre rektangulära bitar. Plåten brukar jag placera mitt i ugnen. Den här kakan är sååå god! Hoppas det går bra och att du tycker lika mycket om den som jag.
   Allt gott,
   Lotta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *