Jag delar med glädje mina tips med likasinnade och andra nyfikna. Helst skriver jag om träning, och då främst yoga, meditation, ekologisk hudvård, god mat och önskeköp i allmänhet.

Jag heter Lotta, tränar Yinyoga, Ashtanga, Embodied Flow och Embodied Yin.  Är utbildad i Yin, Embodied Flow, Yoga Nidra, Restorative och meditation.

Jag har en fantastisk man som heter Per, en underbar son som heter Hugo och två fina bonuskids. Vi bor på Lindholmen i Göteborg. Nära stadspulsen med bara en färjetur emelllan. Området är präglat av varvsindustrin med höga vackra byggnader, bryggor och båtar. Det är en modern oas med techföretag, akademier och bostäder och där Karlatornet på 245 meter blir Nordens högsta byggnad.

På dagtid arbetar jag som Product Delivery Specialist på NetClean.

 Vi har en underbar Golden Retriever, Messi som ger oss en bra anledning till uteliv.

Varför jag praktiserar yoga?

För att våga öppna mina sinnen för nya saker, en större medkänsla till mig själv och andra och se mig själv som en del av något större. Det kräver daglig praktik, en Sadhana som inspirerar och är föränderlig, som livet. Jag känner stor tacksamhet för min fina familj, vänner och livets alla möjligheter.

Livet pågår nu, allt kan hända.

Maila mig på lotta.mattiasson(at)gmail.com

12 thoughts on “Om mig

  1. Hej! Halkade in på din sida för att lära mig mer om face yoga. Har du även en video på det? Jag har lättare att lära mig om det inte är info i text. 🙏

 1. Hejsan!
  Har fastnat för ditt fragiliterecept men undrar hur stort man ska smeta ut smeten på bakplåtspappret och var i ugnen ska man placera bakplåten?
  Tacksam för svar.
  Hälsningar Marie

  1. Hej,
   Jag brukar tänka att den färdiga kakan ska delas i tre rektangulära bitar. Plåten brukar jag placera mitt i ugnen. Den här kakan är sååå god! Hoppas det går bra och att du tycker lika mycket om den som jag.
   Allt gott,
   Lotta

 2. Hej Lotta!
  God fortsättning!
  Jag hittade din eminenta hemsida med fantastisk inspiration och en massa bra matrecept.
  Tidigare så hade jag cancer och fick slita hårt för att kroppen skulle orka och få kraft igen. Nu har det gått 8 år och jag känner att jag orkar mycket och tar en sundare livsstil idag och ett bra liv med träning. Dock så vill jag att alla middagar ska vara lika nyttiga så jag undrar om jag kan få ta del av dina detox recept som du har på din webbsida?
  Vad kostar det att få ta del av dessa?

  Stort tack!
  Med vänlig hälsning,
  Katarina Carlsson

 3. Tack för din fina hemsida. Så mycket att ta del av. Så pedagogisk upplagt. Tack

Kommentera