Äntligen har jag semester! i 4 veckor, det ska bli så skönt. I väntan på min semester anmälde jag mig till en digital sommarkurs om att starta eget. Kursen heter Startitup 2012 och du kan läsa mer om den här. Något så inspirerande har jag inte gjort på mycket länge och jag rekommenderar detta varmt.

Så vilka idéer fick jag då. Jo, eftersom jag just avslutade en detox och kände mig lite påläst i det så startade jag en ny blogg som heter ”Let’s go detox”. Där har jag lagt ut recept för de som vill ha inspiration till tänkbar mat under sin detox. Jag tar tacksamt emot tips från alla så länge recepten uppfyller detoxens syfte. Inga mejeriprodukter, gluten, socker, e-ämnen, rött kött, viss frukt/grönt. Se gärna lista på den nya bloggen eller i mina tidigare inlägg om detox. Och maila till info(at)letsgodetox.se

Klicka här för komma till Let’s go detox.

Kommentera