Alltså jag har leggings på mig varje dag! Så fort jag kommer hem från jobbet byter jag om till ett par fina leggings och skönaste feelgood-tröjan och sen skrotar jag i dessa hela dagen eller åker och tränar. Jag är liksom alltid klädd för det jag vill göra när jag inte är på kontoret. Så nice!

 Leggings från Niyama

Nu tar vi in nya modeller varje månad från Niyama. De har leggings i vacker design som är etiskt tillverkade och med bra passform. Hitta din personliga favorit i vår yogashop online My Karma.

Detta är mina nya favoritleggings.leggings_niyama

Vad är bra med leggings från Niyama

Egenskaper: • Bred linning som håller byxan på plats med Non slip waist (gör att byxan inte åker ner)• Ej genomskinligt tyg. • 4-vägsstretch för fin följsamhet. • Snabbtorkande. • Alla leggings från Niyama tillverkas i Tyskland och Ungern. Material: 80% återvunnen PET, 20% elastan Passform: Normal, S=36, M=38, L=40

favorit_leggings_snygga

It´s your time to shine. 

Följ oss gärna på Instagram
@mykarma

Kommentera