Klart du ska ge bort en personlig julklapp som stärker, lyfter och stöttar. Med stenars magiska kraft tar du ditt varande eller en väns till en ny dimension.

JULKLAPPSTIPS – RABATTKOD
Nu kan du köpa yogasmycken och få 10% rabatt under hela december med rabattkod: DEC2018, klicka här för att komma till vår yogabutik.

I urminnes tider har man i andra kulturer vårdat och vördat naturens alla under. Och vi i väst har på senare år börjat närma oss. Visst är det spännande, att det finns så mycket kraft att hämta i stenar från naturen.

Om stenar och kristaller

Stenar och kristaller har olika vibrationer och avger en viss energi. När vi använder oss av dessa så kan vi alltså balansera, rena och heala allt. Vi påverkas inte bara av stenen eller kristallernas energier utan även färgen i stenen.
Om vi går en längre tid med en obalans i vårt inre så sätter den sig i vårt chakra som i sin tur sänder ut detta i vår energikropp, det vi kallar auran. Om man inte får den balanserad så sitter den kvar och påverkar även de inre organen i kroppen, som i sin tur påverkar vårt humör, sinnesstämning och alla andra organ.

Du har det inom dig- Utnyttja din inre kraft!

Vill du läsa mer om stenars magiska kraft, klicka här.

CALM MALA med Lapis Lazuli

Kommentera