Jag har letat, läst om och provat många mattor till min Ashtanga practise. Och tro mig, det har känns helt omöjligt att hitta den perfekta yogamattan. Eftersom jag glider så mycket med händerna i nedåtgående hund så har jag försökt att hitta en halkfri matta där jag INTE glider. Jag har löst det fram till nu med en Yogitoes skidless handduk under händerna (och trots den glider jag.) Men nu har jag äntligen hittat en ekologisk yogamatta där jag står kvar även när jag svettas. Den heter Jade Harmony Professional, är lagom tung (2 kg) och lagom tjock. Jag står stadigt och glider inte. Det är helt fantastiskt!

Här är en recension på Jade Harmony Professional yogamatta:

Nice to know: JADE YOGA planterar ett träd för varje såld matta vilket gör att det känns bra att köpa just den här mattan.

Den ekologiska mattan och snygga yogakläder att ha på den hittar du på nya yogashopen My Karma (www.mykarma.se)

Yoga is a journey not a destination.

Namaste!

Kommentera