BLACK FRIDAY – 15% rabatt på allt (utom yogamattor)

Välkommen in i vår webbshop som fre- sön har 15% rabatt på allt utom yogamattor.  I vår webbshop erbjuder vi varor som har ett värde både för dig och för miljön. Vi vänder oss till dig som gillar design, kvalitet och ekologiskt. Vi har valt att arbeta med ansvarstagande varumärken där varje leverantör tar ansvar för sitt fotavtryck, våra leverantörer är noga utvalda och gör just det.
Vi har ett stort sortiment av ekologiska yogakläder, yogaväskor och yogasmycken. Nu med 15% rabatt som gäller våra odrinarie priser fram till söndag. Vill du kanske passa på och unna dig en vacker mala,  för se våra fina yogaarmband och handknutna malas, klicka här »

STENARS MAGISKA KRAFT – hitta din personliga sten

Stenar och kristaller har olika vibrationer och avger en viss energi. När du använder dig av dessa så kan du balansera, rena och heala allt. Du påverkas inte bara av stenen eller kristallernas energier utan även färgen i stenen. Om du  går länge med en obalans i ditt inre så sätter den sig i chakrat som i sin tur sänder ut detta i energikroppen, det vi kallar auran. Om du inte får den balanserad så sitter den kvar och kan påverka även de inre organen i kroppen, som i sin tur påverkar humör och sinnesstämmning.

Läs om hur stenar påverkar ditt välbefinnande,  klicka här »

 

yogasmycken_armband
Yoga mix – 3 stretcharmband (hope) 499 SEK
teeki_leggings_deer
Deer medicine charcoal leggings – teeki 695 SEK
Metallic Hamsa - yogalinne 399 SEK
Metallic Hamsa – yogalinne 399 SEK
mala_halsband_yogasmycken
Karma – mala 1 295 SEK

Kommentera