Skicka Alla hjärtans dag present

Vill du överraska en speciell person i Ditt liv på Alla hjärtans Dag?
Då kan du skicka underbart goda teer i en jättefin ask. Ett Tlegram innehåller två olika sorters te, noggrant utvalda av vår tehandel och du kan skriva en personlig hälsning som bifogas presentasken.

Välj ett Tlegram – Betala – Och vi skickar


Du kan beställa Alla hjärtans Dag present ända fram till måndag 13 februari klockan 16. Men det bästa är ändå att skicka din Alla hjärtans Dag present redan nu. Vi ser till att den kommer fram i tid. Om du vill skicka en present utomlands så var ute i god tid, vi skickar inom EU och till Norge.

Beställ här

Om Alla hjärtans Dag

Här i Sverige är det vanligt att skicka ett kort eller en present till Alla hjärtans Dag. Men så har det inte alltid varit. Först under 1990-talet tog firandet fart i Sverige. Ivrigt påhejat av handeln. Och nu ger allt fler personer en present till sina bästa vänner.


Kuriosa:
Alla hjärtans dag infaller alltid den 14 februari. Det är många som tror att alla hjärtans dag är ett påfund från USA. Men seden härrör från katolska kyrkan i England och Frankrike. I slutet av 400-talet hedrades martyren Valentius den 14 februari varje år. Först under medeltiden kopplades alla hjärtans dag till kärlek och romantik. Valentindagen blev en fest där man skrev kort till sin käraste. Det äldsta dokumenterade kortet som finns kvar är från slutet av 1400-talet.

Till sist så vill vi på Tlegram önska dig en trevlig Alla hjärtans Dag. Och hoppas att du också får en trevlig Alla hjärtans Dag present av någon som håller av dig.

Klicka för att skicka presenter eller här för fler presenttips från vår fina tehandel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *